Terugkijkend op 2023

Deel dit met anderen
Share

2023 vloog, werkelijk waar, zo snel voorbij. Tijd voor een terugblik, zo op de valreep van het komende jaar.

Ik heb veel leuke mensen ontmoet, lekker getekend, tekeningen en kaarten verkocht en ik ben lekker op reis geweest. Ook heb ik meegeholpen met een project van mijn vader op de universiteit. Hij wil dat universiteiten en studenten meer gaan werken aan nieuwe creatieve oplossingen voor mensen met een beperking. Wij hebben hiervoor, onder andere het idee van een zelfrijdende rolstoel aangedragen. Het is heel gaaf om te zien dat dit enthousiast wordt opgepakt.

Over die plannen met Betania ga ik jullie in het nieuwe jaar wat meer vertellen.

Andrei

Op Kunst in het Volkspark waren we ook weer van de partij, dit jaar. Het was toen echt lekker weer.
Dit jaar was er weer een editie van Art Brut in Hengelo. Normaal is dat om het andere jaar maar in verband met de lockdown periodes van de afgelopen jaren, was er dit jaar nog eentje. Wat een gigatentoonstelling is dat. Ik ben er heel trots op dat ik daar mocht staan. We hebben dit jaar ook weer wat geld op kunnen halen voor Stichting Betania uit Bacău, Roemenië van André Muit. Toen hij in Nederland was, kwam hij met zijn vader vanuit Rotterdam naar Enschede om te bespreken wat we nog meer samen kunnen doen. Over die plannen met Betania ga ik jullie in het nieuwe jaar wat meer vertellen.

Naast al die creatieve power: Het tekenen, musiceren, exposeren een leuke dingen bedenken was er natuurlijk ook tijd voor vakantie en ontspanning. We zijn met de camper naar Zwitserland geweest. Dat was heel gaaf. Veel buiten zijn met camper. Helemaal de bergen in en sneeuw gezien. Een tijdje later zijn we wezen varen in Duitsland met de Zonnebloem. Het was mooi weer en we hebben leuke Duitse steden gezien. De andere mensen op de boot waren heel aardig en het eten was superlekker!

“Dus, doe iemand een originele Andrei-tekening cadeau!”

Andrei

Via mijn website kun je trouwens altijd leuke kaartensets en losse tekeningen kopen. Die kaarten zijn altijd handig om in huis te hebben voor als je iets meer dan alleen een appje wilt sturen. Bovendien ken je vast wel iemand die jij (of jezelf) blij kunt maken met een tekening van mij. Zoals je weet gaat het geld dat ik hiermee ophaal naar het goede doel in Roemenië. Dus, doe iemand een originele Andrei-tekening cadeau!

Mijn team en ik wensen jullie allemaal hele fijne, warme en gezonde feestdagen een een heel goed nieuw jaar, toe.

Een gedachte over “Terugkijkend op 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *