Ga oldschool: Geen DM maar stuur een kaart! ❤️

Deel dit met anderen
Share

op 14 februari is het weer Valentijnsdag. Op deze dag wordt binnen de katholieke kerk Sint Valentijn vereerd. Deze meneer heeft, volgens de overlevering, in de Romeinse tijd stiekem de huwelijken van christenen en mensen die het Romeinse geloof aanhingen, ingezegend. Dat mocht niet van Keizer Claudius en dus werd hij een kopje kleiner gemaakt. Vlak voor zijn executie op 14 februari liet hij via een bewaker nog een briefje doorgeven. “Van je Valentijn” zou er op hebben gestaan.

De Romeinen vierden in die tijd midden tussen de winter en lente Lupercalia, naar de vruchtbaarheidsgod Lupercus. Tijdens dit feest werden onder andere jonge dames aan jonge mannen gekoppeld via een soort loterij. Toen binnen het Romeinse rijk het christelijke geloof groter werd, werd Lupercalia verboden en kwam er de gedenkdag aan de Heilige Valentijn voor in de plaats. Het verband tussen deze twee feestdagen is het vieren van de liefde. Dat is natuurlijk waar het om draait in deze wereld. 🙂

❤️Stuur😍een🌸zeepaardenkaart😻

Het hele jaar door!

Dus stuur je liefje een mooie kaart. Dat hoeft natuurlijk niet alleen met Valentijnsdag. Als je iemand echt leuk vindt, dan stuur je ze zo vaak mogelijk! het hele jaar door!! Ik heb een kaart gemaakt waar harten sneller van gaan kloppen.

Zeepaardjes

Zeepaardjes zijn hele romantische dieren. Voordat ze verkering krijgen vindt er een uitgebreid liefdesspel plaats. Er wordt gedanst, van kleur veranderd, zij aan zij gezwommen en staartjes gekruld. Dat kan dagen duren. Daarom heb ik gekozen voor juist deze diertjes.

De kaart is 21 x 21 cm groot. Hij is gevouwen zodat hij mooi neergezet kan worden. Op de achterkant staat nog wat informatie over de kaart zelf een het goede doel dat je steunt. Hij wordt je toegezonden inclusief bijpassende envelop.

Hoe ik teken, kun je zien in de video op deze pagina. Ik maak ook muziek. Ik heb al meerdere malen mijn werk mogen exposeren en daar ben ik best trots op. Ik vind het ook heel gaaf dat ik op deze manier anderen kan helpen.

Jouw aankoop helpt het goede doel!

Ik wil met mijn tekeningen mensen helpen. Ik steun een aantal goede doelen door mijn tekeningen te verkopen. De opbrengst van de kaart die je bij mij koopt , gaat daar dus naartoe. Zo heb je wel 3 vliegen in klap! Je liefje blij met de mooie kaart en jouw lieve bericht, De mensen die je helpt en ik blij met jouw aankoop! Dat is toch veel leuker en persoonlijker dan een DM-etje via je smartphone? 😎

De kaart bestellen gaat zo

Bestellen kan via de bestelpagina. Laat je naam en email adres en huiadres achter, laat weten dat je de Zeepaardjeskaart wilt bestellen en dan sturen we je de kaart. De kaart kost 10 Euro inclusief verzendkosten.

“Ik heb een kaart gemaakt waar harten sneller van gaan kloppen”

Andrei Fokkink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *