Bestel en Doneer

Deel dit met anderen
Share

Wilt u doneren, een tekening of kaarten kopen?

Donaties kunt u overmaken op rekeningnummer NL 08 TRIO 0379 6428 59 t.a.v. A. Fokkink, onder vermelding van Andrei Tekent. In mijn galerie kunt u mijn tekeningen bekijken. 

Via het formulier hieronder kunt u aangeven wat u wilt bestellen of hoeveel u wilt doneren. Wij nemen dan verder via email contact met u op over de levering. 

KAARTEN

Andrei heeft een set nieuwe kaartjes uitgebracht. De set bestaat uit 6 luxe gevouwen kaartjes met 14,5 x 14,5 tekening, inclusief luxe enveloppen. De prijs is 10 Euro, exclusief eventuele verzendkosten.
 

TEKENINGEN

De vierkante werken worden geleverd in een formaat van 13 x 13 cm, in een ruime passe partout. De prijs van deze werken is 30 euro per stuk, exclusief eventuele verzendkosten.

Tevens kunnen de vierkante werken ook op een groter formaat besteld worden: 32 x 32 cm, in een stijlvolle zwarte lijst met een dunne rand. De prijs voor werken op dit formaat is 80 euro per stuk, exclusief eventuele verzendkosten.

De rechthoekige werken worden geleverd in een formaat van 20 *29 cm, in een ruime passe partout. De prijs van deze werken is 50 euro per stuk, exclusief eventuele verzendkosten.

Van iedere tekening wordt een beperkt aantal exemplaren verkocht.

Mocht u andere producten willen met Andreis kunst als basis, dan denken we graag met u mee om het mogelijk te maken.

Koop, doneer of stel een vraag

Velden met een asterisk * verplicht invullen graag

Uw voor- en achternaam
Vul hier uw emailadres in
Uw straatnaam en huisnummer (+ evt. toevoeging)
Uw postcode
Vul hier de naam van uw woonplaats in
Als u een kunstwerk koopt, vergeet dan niet het nummer van het kunstwerk in te vullen. Eventuele wens zoals bijv. over het formaat, kan in overleg

Volg of mail Andrei