Bestel en Doneer

Deel dit met anderen
Share

Wilt u doneren, een tekening of kaarten kopen?

Donaties kunt u overmaken op rekeningnummer NL 08 TRIO 0379 6428 59 t.a.v. A. Fokkink, onder vermelding van Andrei Tekent. In mijn galerie kunt u mijn tekeningen bekijken. Het geld dat ik hiermee ophaal gaat naar het goede doel in Roemenië. Ik wil hiermee mensen helpen die het minder goed hebben dan mensen met een beperking die in Nederland wonen. Lees meer hierover op deze pagina.

Via het formulier hieronder kunt u aangeven wat u wilt bestellen of hoeveel u wilt doneren. Wij nemen dan verder via email contact met u op over de levering.

KAARTEN

De extra grote kaart (21×21 cm) met de Zeepaardjes kun je hier bestellen. Laat je naam en emailadres en huisadres* achter, laat weten dat je de “Zeepaardjeskaart” wilt bestellen en dan sturen we je de kaart samen met de bijpassende envelop waarin je deze kunt versturen. De kaart kost 10 Euro inclusief verzendkosten. De bestelling wordt verzonden als je hebt betaald. Er zijn ook  kaartensets te koop. Deze bestaan uit 6 kaartjes van 15×15 centimeter met geselecteerde tekeningen uit mijn collectie, inclusief enveloppen. Geef naast  je adresgegevens ook aan dat je de kaartenset wilt bestellen. De opbrengst  hiervan gaat naar de goede doelen die ik steun.

TEKENINGEN

De meeste werken worden geleverd in in elk gewenst formaat. Dit kan in overleg. U kunt hiervoor uw wensen kenbaar maken via onderstaand web-formullier. Naaranleiding hiervan nemen we contact met u op om te bekijken wat voor u de beste grootte een materiaalkeuze is. De prijs van deze werken is afhankelijk van het gekozen formaat, daarbij komen dan ook nog de eventuele verzendkosten. Van iedere tekening wordt een beperkt aantal exemplaren verkocht.

Mocht u andere producten willen met Andreis kunst als basis, dan denken we graag met u mee om het mogelijk te maken. Denk aan t-shirts, mokken, dienbladen e.d.  

Koop, doneer of stel een vraag

Velden met een asterisk * verplicht invullen graag

Uw voor- en achternaam
Vul hier uw emailadres in
Uw straatnaam en huisnummer (+ evt. toevoeging)
Uw postcode
Vul hier de naam van uw woonplaats in
Als u een kunstwerk koopt, vergeet dan niet het nummer van het kunstwerk in te vullen. Eventuele wens zoals bijv. over het formaat, kan in overleg

Volg of mail Andrei