2022. Het kon weer: Veel gedaan. Veel meegemaakt

Deel dit met anderen
Share

Het alweer bijna 2023! In tegenstelling tot het jaar ervoor met al die lockdowns, vloog dit jaar echt voorbij. De komende tijd gaan we weer de feestdagen in. Gezellig met de familie, lekker eten, cadeautjes. Hier in Nederland gaat het natuurlijk nog wel redelijk maar er zijn ook veel mensen die daar niet aan mee kunnen doen; hetzij door oorlog, armoede en de directe gevolgen van de klimaatverandering. Ik zou iedereen wel willen helpen maar dat is helaas niet mogelijk. Ik maak me sterk voor mensen met een beperking in Roemenië door mijn tekeningen te verkopen. Van 21 – 23 december is mijn werk is ook nog te zien en te koop in de Stadsherberg

Gewonnen! s’Heerenloo’s Got Talent

Dit jaar begon goed. Nadat Joris en ik in december na de halve finale van ‘sHeerenloo’s Got Talent door konden naar de finale-uitzending van afgelopen januari. Wij en hebben samen met Wesley de eerste plaats bereikt!  Lees hier over de halve finale en hier over de finale van deze talentenjacht.

foto: Winnaar van 'sHeerenloo's Got Talent

Lockdown en ook nog covid

Er was begin dit jaar ook nog steeds een lockdown waardoor het minder mogelijk was om leuke dingen te doen. Dat was soms best wel saai. Zeker in de winter. Als klap op de vuurpijl kreeg het virus ook mij te pakken. Dat gebeurde dit najaar. Gelukkig viel het mee.


Nieuw atelier

In april, op mijn verjaardag werd ik verrast een met nieuw atelier. De kamer is zo mooi opgeknapt door Mamma, Han en Anette. Overal hangen mijn tekeningen. En ik heb er nu mijn eigen digitale galerie op mijn televisie. Hier kan ik lekker tekenen en muziek maken met Joris en Margarethe. Ik ben er echt superblij mee. Mocht je trouwens mijn werken willen bekijken, dan kan dat op deze pagina.


Ik exposeerde bij Art Brut Biënnale in Hengelo

Met mijn tekenmaatje Gerdie

Elke 2 jaar is er in Hengelo de Art Brut Biënnale; een groot internationaal festival met kunst gemaakt door mensen die met een een ongevraagde extra uitdaging door het leven gaan, zoals bijvoorbeeld een  lichamelijke of verstandelijke beperking. Dit keer werd het gehouden in het oude V&D gebouw in Hengelo, Overijssel.  Ik heb daar ook opgetreden met Joris en Margarethe. Dat was heel tof. Lees hier meer over de Art Brut Biënnale.

Mijn optreden bij Art Brut in Hengelo

Raamwerk Horstlanden-Veldkamp

Tijdens het evenement Raamwerk worden er in de wijk Horstlanden-Veldkamp in het mooie Enschede Kunstwerken van verschillende kunstenaars uit die buurt, tentoongesteld. Mensen die er wonen stellen dan hun raam beschikbaar waar de kunstwerken in te zien zijn. Zo ontstaat er een heuse kunstroute in de wijk. Ik deed ook mee. Mijn werk was te zien in de Emmastraat.


Naar Praag met de camper

Ik ben in mei ook nog met de camper op vakantie geweest naar Praag en Dresden. Dat was echt heel gaaf. We hebben veel mooie dingen gezien. Al was het in die steden soms best hobbelig.


Kunst In Het Volkspark

Na 2 jaar Corona konden we eindelijk weer meedoen met Kunst In Het Volkspark in Enschede. Het was een supermooie dag met heel veel geïnteresseerde mensen en best aardig verkocht, ook. Lees hier meer over die zonnige zomerdag in het Enschedese Volkspark.


Tentoonstelling bij Stanislaus Brewskovitch

Tijdens het uitleggen van de plannen voor het Assistive Technology Lab kwamen we Marck tegen. Hij is mede-eigenaar van bierbrouwerij en bierencafé Stanislaus Brewskovitch. Hij werd meteen enthousiast toen hij hoorde dat ik tekeningen maak met mijn oogbestuurde computer. Van het één kwam het ander: een heuse expo. Sjors Trimbach heeft toen ook nog hele gave bierviltjes voor mij ontworpen. EN, niet onbelangrijk ik heb ook hier weer aardig wat werken kunnen verkopen.  Lees hier meer over de expositie. Mocht je trouwens geïnteresseerd zijn in het kopen van een kunstwerk of kaarten, dan kun je hiervoor terecht op mijn Bestel en Doneer pagina.


Kom naar de Stadsherberg!

Mijn kunstwerken zijn ook nog te zien en te koop in de Stadsherberg in het gemeentehuis van Enschede van 21 t/m 23 december! Lees er hier meer over.

Kerstcadeau-tip! Koop een mooie tekening!

Nou mensen, wat een bewogen jaar. Hopelijk gaat het in 2023 ook zo lekker.  Wie weet wat ons te wachten staat.  Ik ga in ieder geval door met tekenen voor het goede doel. Met de aankoop van een kunstwerk of een aantal kaartensets steun je direct een goed doel. We zetten ons namelijk in voor Stichting Betania in Bacâu. In mijn online galerie kun je een tekening uitzoeken en via de “Bestel en doneer” pagina, kun je een bestelling plaatsen. Ik zou het heel gaaf vinden als je iets bestelt. Je helpt er mensen mee die het moeilijk hebben.

Ik wens iedereen een hele fijne decembermaand en heel goed en gezond nieuwjaar toe!

Een gedachte over “2022. Het kon weer: Veel gedaan. Veel meegemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *