Andrei’s Blues wint s’Heerenloo Got Talent!

Deel dit met anderen
Share

Wauw! Wat een leuk begin van het nieuwe jaar! We hadden natuurlijk wel gehoopt dat we zouden winnen maar tot onze verrassing bleek dat ons ook nog te lukken!

Op 13 januari stond ik, samen met Joris in de finale van s’Heerenloo Got Talent. Ik vond het al heel gaaf dat we de finale hadden gehaald. Daar was ik best trots op. afgelopen jaar heb ik hard geoefend op mijn Eyeharp. Dit digitale instrument is zo gemaakt dat ik het mijn ogen kan bespelen.

De finale

De finale vond plaats in een echte TV-studio. Helaas was er niet zoveel publiek vanwege corona. Heel fijn dat Joris en mijn vader erbij waren. Jammer genoeg kon Juan niet mee. Hij had mij opgegeven voor deze show. Bandlid Maggy een mijn moeder moesten ook thuisblijven. Toch was het goed geregeld. Het eten was lekker en de andere finalisten waren heel erg goed. Samen met de andere deelnemers en presentator Jochem van Gelder hebben we er toch leuk feestje van gemaakt.

De finale was ook te volgen via een livestream. Hopelijk kunnen we binnenkort meer fragmenten met jullie delen. Mijn moeder heeft in ieder geval het moment van de bekendmaking gefilmd.

De aankondiging dat we hebben gewonnen

Heel erg bedankt!

Ik had niet verwacht dat ik zou winnen. ik vind het echt gaaf. ik heb veel leuke reacties gekregen. Eigenlijk hebben alle finalisten gewonnen maar wel leuk dat ik als eerste wordt genoemd, toch? Ik wil Joris en Monique bedanken. Zij hebben mij ontzettend goed geholpen met het het maken van muziek. Dit smaakt naar meer!

Ik hoop dat ik volgend jaar wee mee mag doen. Ik wil door met de band en liedjes maken over mooie een moeilijke dingen.

Je kunt me volgen via Facebook, Instagram en deze website

Je kunt hier het filmpje van ons optreden in de halve finale bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *