Art Brut was weer geweldig!

Deel dit met anderen
Share

Van 5 to 18 oktober dit jaar was er na een jaar alweer een volgende editie van de Art Brut Biënnale in Hengelo. Natuurlijk deed ik weer mee. Dit keer was mijn werk te koop in de oude H&M pand, schuin tegenover de voormalige V&D op De Brink in Hengelo.

De tentoonstelling was weer heel gaaf, met heel veel kunstenaars uit verschillende landen.

Wat ook heel leuk was, is dat Ik naar heel veel jaren Ineke, mijn oppas van vroeger er weer eens tegenkwam. Ineke en ik konden vroeger, toen ik klein was veel pret maken en een beetje kattekwaad uithalen. Zo gingen we samen voor de lol met rondjes lopen op de rotonde zodat alle autos voor ons moesten stoppen. 😹 Was leuke ontmoeting, na 16 jaar.

Weerzien met Ineke!

Ik heb best veel kaarten kunnen verkopen. De opbrengst daarvan gaat naar Stichting Betania in Bacău, Roemenië. Deze mensen zetten zich in voor mensen die het daar minder goed hebben.

Vlak voor de Art Brut Biënnale hebben we André Muit van stichting Betania ontmoet, hier in Enschede. We hadden natuurlijk al veel contact via email en Skype maar het is altijd beter om elkaar van dichtbij te zien. André vertelde veel over hoe het daar gaat en hoe hij probeert met de mensen van zijn stichting zoveel mogelijk mensen te helpen. Ik zal er in een volgend bericht nog verder over vertellen.

Na ons gesprek hebben we met André en zijn vader een rondje Volkspark gedaan voor een gezamenlijk portret.

Met André Muit van Betania (rechts in beeld) in Het Volkspark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *