Andrei is een ervaren verkoper

Deel dit met anderen
Share

Andrei is zijn verkooptalent gaan ontwikkelen vele jaren geleden, toen hij loten van Jantje Beton meekreeg om met de verkoop geld op te halen voor zijn scouting Sint Christoffel in Hengelo. Samen bedachten we antwoorden op waarschijnlijk veel gestelde vragen en zetten die op zo’n manier in de MyTobii dat Andrei zijn klanten snel zou kunnen antwoorden. Met zijn lach als belangrijkste verkoopargument slaagde Andrei er in om bij de eerste zes adressen al tien loten te verkopen.

Als vervolg op een gesprek met Charlotte Veenstra van Veenstra en Dochters, mocht Andrei vanaf zijn 16e op de zaterdagmarkt in Enschede tweewekelijks buiten de kraam de vis aanprijzen met zijn MyTobii. Zijn glimlach lokte veel mensen naar de kraam.

In de loop van de jaren volgden nog veel geslaagde verkoopacties. Of het nu kerstbomen, loten of vis is, Andrei raakt het wel kwijt.

Het is heel fijn om te ervaren dat hij zo begaan is met mensen met een handicap die het slechter getroffen hebben dan hij, dat hij voor hen zijn verkooptalent in zet om zijn zelfgemaakte tekeningen te verkopen.

groeten van Arie, zijn vader

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *